since 1976

Συνεργασίες

Στα Κέντρα  Ξένων Γλωσσών Ζορμπαλή - Μουρίκης έχουμε επενδύσει σε  επιτυχημένες συνεργασίες, με σκοπό την πιο ολοκληρωμένη εκπαιδευτική κατάρτιση των σπουδαστών μας. 

01.

europalso_logo-300x60.png

Είμαστε μέλος του μεγαλύτερου Πιστοποιημένου Οργανισμού Κέντρων Ξένων Γλωσσών που απαρτίζεται από 2.800 Μέλη και συνεργαζόμενα Κέντρα, 20.000 εργαζόμενους και 300.000 μαθητές. Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Καθηγητών και Ιδιοκτητών Κέντρων Ξένων Γλωσσών (Europalso) αποτελεί τον επίσημο εκπρόσωπο των Κέντρων Ξένων Γλωσσών σε θέματα Ξενόγλωσσης Εκπαίδευσης και Πιστοποίησης Γλωσσομάθειας. Οι μαθητές μας έχουν τη δυνατότητα να πάρουν πιστοποίηση της αγγλικής γλώσσας : 

α) από τον κορυφαίο Βρετανικό φορέα ESB (English Speaking Board), διαπιστευμένος από την αρμόδια αρχή της Αγγλίας (Ofqual) στα επίπεδα B2 και C2, πτυχία αναγνωρισμένα από τo Α.Σ.Ε.Π.

β) από το ίδιο το Europalso σε μικρότερα επίπεδα, π.χ. Elementary.

02.

vellum_large_transparent-1440x564_c.png

Τα Κέντρα μας είναι Πιστοποιημένα Εξεταστικά Κέντρα του εκπαιδευτικού οργανισμού Vellum Global Services και παρέχουν υψηλής ποιότητας μαθήματα που στόχο έχουν την απόκτηση πτυχίων σε δεξιότητες Η/Υ, αναγνωρισμένων από το Α.Σ.Ε.Π αλλά και διεθνώς, απαραίτητα για την εύρεση εργασίας τόσο στον ιδιωτικό όσο και στο δημόσιο τομέα.

  • Ευέλικτα και ολιγομελή τμήματα

  • Εξετάσεις στα Κέντρα μας κάθε μήνα

  • Απεριόριστη, δωρεάν εξάσκηση σε αυτοματοποιημένη πλατφόρμα

  • Πτυχιούχοι και έμπειροι καθηγητές

03.

zorbali-mourikis-aristonLogo.jpg

ARISTON LEARNING STYLES

Ξοδεύεις πολλές ώρες σε ένα ανιαρό διάβασμα; Φοβάσαι πως έχεις κάποια μαθησιακή δυσκολία; Οι γονείς σου και οι καθηγητές σου παραπονιούνται για τους βαθμούς σου; Η λύση είναι μία! Κάνε το Ariston Learning Styles, πάρε απαντήσεις για όλα και μάθε τον τρόπο να μαθαίνεις πιο εύκολα και γρήγορα!

ARISTON KIDS

Γνωρίστε καλύτερα την προσωπικότητα των παιδιών σας, ερμηνεύσετε τη συμπεριφορά τους και τις αντιδράσεις τους και δείτε τις ιδιαίτερες κλίσεις τους. Έτσι, μπορείτε να το ωθήσετε να αξιοποιήσει τις δυνατότητές του για να μην ταλαιπωρηθεί άσκοπα σε δραστηριότητες που δεν ταιριάζουν στη δομή της προσωπικότητάς του. Επίσης, μέσα από αυτό το τεστ θα ενημερωθείτε για το βαθμό αυτοεκτίμησής του σε σχέση με την οικογένεια, το σχολείο και το κοινωνικό περιβάλλον.

ARISTON CANDIDATES (μαθητές)

Αν είσαι προβληματισμένος για το ποια ομάδα προσανατολισμού θα επιλέξεις, και ποιο επάγγελμα σου ταιριάζει, δεν έχεις παρά να απαντήσεις στο ερωτηματολόγιο του Ariston Candidates. Θα ανακαλύψεις τις ικανότητες και τις κλίσεις σου και θα ξεχωρίσεις τα επαγγέλματα που σου ταιριάζουν.

ARISTON CANDIDATES (φοιτητές)

Σπουδάζεις σε μια σχολή και προβληματίζεσαι για το εάν είναι η σωστή; Δεν ξέρεις ποιο μεταπτυχιακό να επιλέξεις; Tο Ariston Candidates σου δίνει τις απαντήσεις, που χρειάζεσαι. Διερεύνησε την προσωπικότητά σου και διέβλεψε τα επαγγέλματα στα οποία μπορείς να διαπρέψεις

ARISTON CAREER REASSESSMENT

Αναζήτησε μέσω του ARISTON CAREER REASSESSMENT όλα τα εναλλακτικά εργασιακά περιβάλλοντα που ταιριάζουν στη δομή της προσωπικότητάς σου και μη διστάσεις να επαναπροσανατολίσεις την καριέρα σου και την επαγγελματική σου δραστηριότητα.

www.aristontest.gr

04.

zorbali-mourikis-experts.jpg

Οι ENGLISH EXPERTS δημιουργήθηκαν από μία ομάδα έμπειρων και καταξιωμένων εκπαιδευτικών ξένων γλωσσών, με όραμα και φιλοδοξία την παροχή υπηρεσιών εκπαίδευσης υψηλού επιπέδου.

 

Αποκτήστε προβάδισμα στην αγορά εργασίας, με τη βοήθεια των ειδικών στην ξενόγλωσση εκπαίδευση ενηλίκων:

  • Γρήγορα, ευέλικτα και ειδικά σχεδιασμένα, για ενήλικες, προγράμματα σπουδών

  • Διδασκόμενη ύλη, που καλύπτεται στην τάξη

  • Δοκιμασμένη βιβλιογραφία και πρόσβαση μέσω Internet, σε τράπεζα ασκήσεων, για περαιτέρω εξάσκηση

  • Δωρεάν διαγνωστικό τεστ (placement test) για τον εντοπισμό του πραγματικού επιπέδου γνώσης

  • Δωρεάν συμβουλευτική συνεδρία με τον Διευθυντή Σπουδών

  • Δωρεάν βιβλία για το Α’ επίπεδο

 

Business English

Προετοιμασία για πτυχία Αγγλικών με 120€/μήνα (αφορά group άνω των 4 ενηλίκων)

Γνωρίστε μας καλύτερα: www.englishexperts.gr